Schade melden

 

 

Wilt u schade melden? Dat kan dat voor brandschades eenvoudig via  055-8440543 (tijdens kantoor uren). Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken waarna wij u zsm terug zullen bellen.

U kunt ons ook mailen op perfectverzekerd@upcmail.nl.

Voor alle andere schades kunt u middels het Schadeformulier de schade bij ons melden. Welke informatie u nodig hebt om de schade te melden, is per verzekering verschillend. Bekijk de verschillende tabbladen onder dit menu om te zien wat u aan benodigdheden nodig hebt om de schade te melden.

Herstel in natura
U constateert een schade en meldt deze bij ons. Als u besluit om gebruik te maken van herstel in natura zullen wij een gespecialiseerd herstelbedrijf inschakelen. Herstel in natura is mogelijk bij schades op het gebied van opstal en inboedel. De communicatie tussen de aangewezen hersteller en ons gaat rechtstreeks, waardoor u geen omkijken meer heeft naar de schade en daarbij horende herstel.

Wij hebben een reparateur genaamd Smartphort die de mogelijkheid heeft een mobiele telefoon, tablet, laptop etc. op te halen bij u thuis voor reparatie. Wilt u een reparatieopdracht aanvragen? Wij hebben dan verschillende gegevens van u nodig. Middels dit formulier kunt u de benodigde gegevens invullen.
Calamiteiten en herstel
MultiHerstel coördineert en faciliteert op innovatieve wijze herstel in natura voor opstal en inboedel.
Bij een schade wordt samen met u, binnen 48 uur, gezorgt voor een hersteloplossing.

MultiHerstel heeft een landelijk en onafhankelijk herstelnetwerk van gekwalificeerde bedrijven voor alle mogelijke hersteloplossingen. Alleen de beste herstelbedrijven worden gecontracteerd én continu gecontroleerd op de geleverde kwaliteit.

Bij dringende calamiteiten, buiten kantooruren, kan rechtstreeks contact worden opgenomen met Multiherstel.
Dit kan op telefoonnummer: 010 – 284 30 20
Telefoonnummers Hulpdiensten
Bij noodgevallen op reis of bij ongevallen is het noodzakelijk om contact op te nemen met de hulpdienst. Zij helpen verzekerde bij noodsituaties op reis en bij het slepen van de auto bij pech.
De voorwaarden stellen bij bepaalde schades contact met de hulpdiensten verplicht.
Telefoonnummers hulpdiensten

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>